Iată o primă imagine cu Sony Xperia Z5 şi câteva detalii despre dotări şi lansare

Autor:  | Publicat în:  Sony 3.384 ori
<b>Iată o primă imagine cu Sony Xperia Z5 şi câteva detalii despre dotări şi lansare</b>La &icirc;nceputul acestei săptăm&acirc;ni se lansa Sony Xperia Z4, apărut &icirc;n Japonia &icirc;n cadrul unui eveniment oficial şi urm&acirc;nd o serie de zvonuri legate de Xperia Z5 apărute recent. Azi vedem şi o primă imagine cu spatele lui...

La începutul acestei săptămâni se lansaSony Xperia Z4, apărut în Japonia în cadrul unui eveniment oficial şi urmând o serie de zvonuri legate de Xperia Z5 apărute recent. Azi vedem şi o primă imagine cu spatele lui Sony Xperia Z5, e drept destul de blurata.

Sursa Ubuntu Team este una de încredere, iar leaksterul a făcut postarea pe Weibo, însoţind-o cu alte câteva detalii. Astfel, el a precizat pe lângă denumirea Xperia Z5 şi "luna 9", ceea ce ar putea fi un indiciu cu privire la o lansare în septembrie, probabil în cadrul IFA 2015. Apoi vedem şi menţiunea "Type-C", indiciu cu privire la un port micro USB Type-C. Recent LeTV a lansat primele telefoane cu porturi de acest gen şi acum aşteptăm şi marii producători de terminale să se conformeze.

E foarte probabil ca Sony să facă trecerea la un ecran Quad HD pe Xperia Z5, dar şi la un nou limbaj de design, lăsând în urma OmniBalance. Remarcăm în această imagine blurată o margine destul de glossy, probabil fabricată din metal, iar camera pare a rămâne în colţ, având în continuare dimensiuni reduse, pe lângă mega senzorii de pe HTC One M9 sau modelele Pureview de exemplu.

Reţineţi că şi zvonuri trecute afirmau că nu vom vedea stabilizare optică nici pe Xperia Z4, nici pe Xperia Z5, deci mai avem de aşteptat la acest capitol. Cum vi se pare viitorul seriei Xperia? Discutăm pe Forum despre acest subiect.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×