HTC pregăteşte un super telefon pentru lansare în octombrie, vrea să salveze anul 2015 cu el; HTC One M10 va primi un design complet nou!

1.834 ori
<b>HTC pregăteşte un super telefon pentru lansare în octombrie, vrea să salveze anul 2015 cu el; HTC One M10 va primi un design complet nou!</b>Probabil cel mai important lucru spus de către CEO-ul HTC Cher Wang la &icirc;ntrunirea cu investitorii din această săptăm&acirc;nă a fost faptul că HTC va lansa un super telefon &icirc;n luna octombrie a acestui an. Se vorbeşte de fapt despre o...

Probabil cel mai important lucru spus de către CEO-ul HTC Cher Wang la întrunirea cu investitorii din această săptămână a fost faptul că HTC va lansa un super telefon în luna octombrie a acestui an. Se vorbeşte de fapt despre o "nouă serie" de smartphone-uri aici.

Vă reamintesc că Cher Wang şi-a cerut scuze pentru statutul actual al companiei asiatice pe care o conduce. Acţiunile sale valorează acum de 13 ori mai puţin decât în 2011, când HTC îşi atingea apogeul la bursă. Acel model "erou" din octombrie ar putea să fie un Desire, deşi aceea nu ar fi chiar o serie nouă. HTC nu s-a avântat prea mult în zona phableturilor cu diagonală foarte mare, ceea ce ar putea să facă la toamnă.

E clar faptul că HTC One M9 nu a fost ce îşi dorea producătorul, lucru scos în evidenţă şi de lansările rapide apoi ale lui HTC One M9+, HTC One E9+ şi HTC One ME. Încă aşteptăm noi modele Desire în acest an, ele având de obicei vânzări bune în zona midrange. Pe lângă produsul cel complet nou de la toamnă, Cher Wang a promis solemn un nou design pentru HTC One M10.

Ce credeti ca ne va aduce acel handset nou de peste cateva luni?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×