HTC promite camere foto de top pentru noul său flagship; iată mai multe informații

1.143 ori
<b>HTC promite camere foto de top pentru noul său flagship; iată mai multe informații</b>Cu toate că nu avem o dată precisă de lansare pentru HTC 10, compania taiwaneză continuă seria de teasere și astăzi, moment &icirc;n care aflăm c&acirc;te ceva despre camerele foto integrate pe noul flagship. Ei bine, după cum ni se dezvăluie...

Cu toate că nu avem o dată precisă de lansare pentru HTC 10, compania taiwaneză continuă seria de teasere și astăzi, moment în care aflăm câte ceva despre camerele foto integrate pe noul flagship. Ei bine, după cum ni se dezvăluie în imaginea de mai jos, HTC 10 va sosi cu două camere foto de top.

Se face referire atât la senzorul foto principal, cât și la modulul destinat fotografiilor de tip selfie ce sunt din ce în ce mai populare. Din unele zvonuri ajunse anterior pe web, am aflat că HTC 10 ar putea aduce o cameră foto principală de 12 megapixeli, aceasta fiind însoțită de un bliț dual-tone și de un telemetru laser pentru focalizare.

Nu este exclus să vedem totodată și un sistem de stabilizare optică aici, dotare pe care și modelul HTC One A9 o oferă la pachet. Despre senzorul frontal nu se știu prea multe până în acest moment, dar ne-am putea aștepta la o cameră foto de nouă generație ce folosește tehnologia Ultrapixel.

Printre alte dotări hardware ale telefonului, vom regăsi un display Quad HD de 5.1 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM, scanner de amprente și 64 GB spațiu intern de stocare + slot microSD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×