HTC pune o imagine de tip teaser pentru un smartphone pe Facebook

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.228 ori
<b>HTC pune o imagine de tip teaser pentru un smartphone pe Facebook</b>Mâine urmează să vedem telefoanele cu care compania taiwaneză atacă finalul de an. Sunt așteptate 2 - 3 telefoane cu Windows Phone 8, un vârf de gamă cu Android și Qualcomm Snapdragon S4 Pro și primul lor phablet de 5 inch cu display la 1080p...

Mâine urmează să vedem telefoanele cu care compania taiwaneză atacă finalul de an. Sunt așteptate 2 - 3 telefoane cu Windows Phone 8, un vârf de gamă cu Android și Qualcomm Snapdragon S4 Pro și primul lor phablet de 5 inch cu display la 1080p și arhitectură quad-core S4 Pro.

Au și lansat o imagine de tip teaser pe Facebook. Colțul rectangular al device-ului mă duce cu gândul la un smartphone cu sistemul de operare dezvoltat de către Microsoft - Windows Phone 8. 19.9 se referă la data de mâine când este progamat evenimentul lor de presă.

Profit de ocazie spre a vă anunța că Mobilissimo va relata conferința de presă, veți afla toate detaliile despre noutățile HTC și sper ca aceste produse să fie suficiente spre a aduce compania pe un trend ascendent față de panta negativă din care a intrat din a doua parte a lui 2011 când seria Sensation de telefoane Android nu s-a comercializat la nivelul așteptărilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×