iPad Mini Într-un nou set de imagini neoficiale

1.259 ori
<b>iPad Mini Într-un nou set de imagini neoficiale</b>Se pare că Apple chiar se gândește să aducă o tabletă mai mică, faimosul iPad Mini de care se vorbește în media de specialitate de ceva timp. Știți că la iPhone 5 au fost numerose imagini și detalii catalogate ca zvonuri și acestea s-au...

Se pare că Apple chiar se gândește să aducă o tabletă mai mică, faimosul iPad Mini de care se vorbește în media de specialitate de ceva timp. Știți că la iPhone 5 au fost numerose imagini și detalii catalogate ca zvonuri și acestea s-au adeverit pentru prima dată în totalitate de la design până la dimensiunea ecranului, rezoluția, conectivitatea LTE. Compania americană nu mai reușește să țină ascunse planurile sale în modul stricat ca în era Steve Jobs.

iPad Mini amintește ca design de iPod Touch din noua generație. Se spune că a intrat în producția de serie la companiile cu care Apple colaborează în China: Foxconn și Pegatron. S-au dat și valori: 5 milioane de iPad Mini produse pe lună.

iPad Mini

Imaginile ne relevă un iPad cu dimensiunile reduse, portul Lightning care l-am văzut și pe iPhone 5, dispune de cameră foto pe spate. Lansarea lui iPad Mini este așteptată pentru luna octombrie și dacă Apple va organiza un astfel de eveniment vom da informațiile complete.

iPad Mini va concura cu Kindle Fire HD și Google Nexus 7. Să vedem cum vor poziționa tablet PC-ul și ca preț, mai ales că Apple aduce un produs premium și nu unul de tip low-cost / entry-level.

Apple iPad Mini

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×