HTC S730, mana cereasca pentru mailingul mobil!

2.350 ori
<b>HTC S730, mana cereasca pentru mailingul mobil!</b>HTC S730 este succesorul lui HTC S710, un smartphone cu o tastatura glisanta QWERTY. Terminalul a fost prezentat astazi impreuna cu HTC P6500 si HTC Touch Dual. Tastatura modelului original, ca si designul sau au suferit o "operatie estetica" care le-a...

HTC S730 este succesorul lui HTC S710, un smartphone cu o tastatura glisanta QWERTY. Terminalul a fost prezentat astazi impreuna cu HTC P6500 si HTC Touch Dual.

Tastatura modelului original, ca si designul sau au suferit o "operatie estetica" care le-a iesit de minune producatorilor. HTC S730 include un procesor de 400MHz, 64MB RAM, 256MB ROM si un display TFT cu o diagonala de 2.4 inch. De asemenea smartphone-ul foloseste aceeasi aplicatie Home screen ca si HTC touch, aceasta fiind extrem de user friendly.

Handsetul suporta conectivitate quad-band GSM/EDGE, dar in primul rand HSDPA, evident si Bluetooth (A2DP) sau WiFi. HTC S730 va fi disponibil pe piata la inceputul acestei luni, fiind printre primele terminale lansate de catre producator in aceasta perioada. Speram doar ca vom vedea noul model si in Romania, cat mai curand, avand in vedere predilectia celor de la HTC pentru lansari europene.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×