Un nou concept interesant de Samsung Galaxy S5 oferă o altă perspectivă asupra designului său

2.067 ori
<b>Un nou concept interesant de Samsung Galaxy S5 oferă o altă perspectivă asupra designului său</b>De obicei atunci când vedem un concept de Samsung Galaxy S5 îl vedem independent de alte terminale, dotat cu o carcasă metalică și cu un ecran edge to edge. De această dată cei de la Moveplayer au realizat un design realist, bazându-se strict pe...

De obicei atunci când vedem un concept de Samsung Galaxy S5 îl vedem independent de alte terminale, dotat cu o carcasă metalică și cu un ecran edge to edge. De această dată cei de la Moveplayer au realizat un design realist, bazându-se strict pe specificațiile care au ajuns pe web până acum.

Trebuie să spun că acesta este cel mai realist concept de Galaxy S5 pe care l-am văzut în ultima vreme. Remarcați și scăderea nivelului de curbare al handsetului la fiecare generație. De la Galaxy S III am trecut la un S4 mai puțin curbat și acum la un S5 aproape dreptunghiular. Remarc și că butonul Home a rămas la posturi, iar ecranul pare a fi doar puțin mai mare decât pe S4.

Asta înseamnă că au fost folosite zvonurile legate de un display 2K de 5.2 inch și după cum vedeți pe ecran este afișată nouă interfața TouchWiz, cea scăpată pe web în ultima vreme. Ne așteptam ca spatele să aibă deja faimoasa textura de imitație de piele, iar zona superioară a handsetului să fie plină de senzori.

Rămâne de văzut unde și cum va fi implementat scannerul de amprente, dacă el va fi prezent aici. Cum vi se pare acest format dreptunghiular?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×