HTC Sensation disponibil În România; dual core-ul vine la Mobilissimo Încă de la debut!

Autor:  | Publicat în:  HTC 7.080 ori
<b>HTC Sensation disponibil În România; dual core-ul vine la Mobilissimo Încă de la debut!</b>Singurul smartphone care poate rivaliza cu Samsung Galaxy S II în acest moment este HTC Sensation, de asemenea un terminal cu procesor dual core de 1.2GHz, care va sosi începând de mâine în oferta celor de la evoMAG.ro. în plus, retailerul a fost...

Singurul smartphone care poate rivaliza cu Samsung Galaxy S II în acest moment este HTC Sensation, de asemenea un terminal cu procesor dual core de 1.2GHz, care va sosi începând de mâine în oferta celor de la evoMAG.ro. în plus, retailerul a fost destul de amabil încât să ne pună la dispoziție primul Sensation din România pentru teste!

Astfel, datorită evoMAG.ro, care vinde noul telefon la prețul de 2.599 lei vom avea ocazia să testăm timp de 2 zile unul dintre cele mai performante modele HTC ale anului. HTC Sense 3.0 va fi o experiență mai mult decât interesantă, având încă proaspătă în minte utilizarea lui TouchWiz 4.0 pe Samsung Galaxy S II.

Suntem curioși și dacă ne va surprinde plăcut camera de 8 megapixeli de pe smartphone-ul dual core HTC, avand in vedere că la acest capitol Samsung Galaxy S II ne-a cucerit. Mai multe despre acest nou-venit și un prim contact prin unboxing, vă vom oferi mâine, pe la ora prânzului, deci rămâneți pe Mobilissimo.ro pentru detalii.

Câteva date demne de menționat pentru acest telefon: 1GB ROM, 768MB RAM, slot microSD și un display Super Clear LCD de 4.3 inchi și cu o rezoluție de 540 x 960 pixeli, superioară celei de pe urmașul lui Galaxy S.

Puteți comanda telefonul de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×