iPhone 4S diferit de iPhone 5, primul model dotat cu SIM integrat, următorul gata de lansare În 2012?

2.007 ori
<b>iPhone 4S diferit de iPhone 5, primul model dotat cu SIM integrat, următorul gata de lansare În 2012?</b>După o perioadă de speculații, se pare că iPhone 4S și iPhone 5 sunt modele diferite, iar zvonurile afirmă că următoarea generație de terminale Apple va sosi pe piață în septembrie. Primii operatori care vor distribui telefonul sunt Sprint și...

După o perioadă de speculații, se pare că iPhone 4S și iPhone 5 sunt modele diferite, iar zvonurile afirmă că următoarea generație de terminale Apple va sosi pe piață în septembrie. Primii operatori care vor distribui telefonul sunt Sprint și T-Mobile, iar aceleași surse afirma că iPhone 5 va sosi imediat după, în noiembrie.

Există și o variantă citată de MacRumors, care plasează lansarea lui iPhone 5 în primăvara anului viitor. în ce privește iPhone 4S, acest model ar putea integra cartela SIM sau ar putea folosi un nou micro SIM, cu dimensiuni mai mici decât cel de pe iPad și iPhone 4, după modelul propus de Apple și Orange.

Aparent există deja dezvoltatori de jocuri care au acces la următorul iPhone pentru a optimiza jocurilor pe care le vor lansa în următoarele luni. Noul telefon Apple este considerat un "world phone", cu suport CDMA și GSM, o teorie pe care am mai auzit-o în trecut și care ne face să luăm în calcul acel SIM integrat despre care s-a vorbit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×