HTC Sensation supus la teste - iată rezultatele benchmark-urilor sale (Video)

2.151 ori
<b>HTC Sensation supus la teste - iată rezultatele benchmark-urilor sale (Video)</b>După ce am scos din cutie cel mai nou telefon dual core oferit nouă de către evoMAG.ro, iată că HTC Sensation a fost trecut și printr-o serie de teste benchmark, care îi arată performanța. Este vorba despre clasicul Quadrant, benchmark disponibil...

După ce am scos din cutie cel mai nou telefon dual core oferit nouă de către evoMAG.ro, iată că HTC Sensation a fost trecut și printr-o serie de teste benchmark, care îi arată performanța. Este vorba despre clasicul Quadrant, benchmark disponibil sub formă de aplicație Android și despre testul Browsermark, accesibil pe web.

Noul HTC cu procesor dual core Snapdragon de 1.2GHz a obținut 2013 puncte în Quadrant, un rezultat nu prea impresionant, mai ales dacă îl comparăm cu cele 3113 puncte ale lui Samsung Galaxy S II. Trebuie menționat că în comunitățile online există polemici pe seama acestor teste, mai ales că există situații când experiența de utilizare a smartphone-ului contrazice rezultatele slabe din benchmarkuri. Trecând la testele de browser, după cum se întâmplă în cazul majorității telefoanelor Android, un test Acid3 a avut ca rezultat 93/100 de puncte pe acest smartphone, nefiind relevant.

In ce priveste Browsermark, am efectuat acest benchmark accesând adresa browsermark.rightware.com din browserul lui HTC Sensation. în aproximativ 2-3 minute a fost efectuat testul, iar telefonul a obținut 38026 puncte. Comparativ, un iPhone 4 a obținut 37.000 de puncte la întrunirea iMeetup, în vreme ce Samsung Galaxy S II a atins 55.702 puncte în testele noastre, iar primul telefon dual core - LG Optimus 2X - 49.000 atunci când l-am testat.

Rețineți că Browsermark nu este un test extrem de relevant, rezultatele sale fluctuând destul de mult, chiar și între două testări consecutive.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×