Rinichi contra iPad 2 - un tânăr și-a vândut un organ pentru o tabletă Apple

1.908 ori
<b>Rinichi contra iPad 2 - un tânăr și-a vândut un organ pentru o tabletă Apple</b>Pasiunea pentru produsele Apple nu cunoaște limite se pare, astfel că suntem surprinși și nu prea când aflăm că un tânăr din China și-a vândut un rinichi pentru a achiziționa un iPad 2. Menționat în presă drept "Zheng", tânărul de 17 ani...

Pasiunea pentru produsele Apple nu cunoaște limite se pare, astfel că suntem surprinși și nu prea când aflăm că un tânăr din China și-a vândut un rinichi pentru a achiziționa un iPad 2. Menționat în presă drept "Zheng", tânărul de 17 ani din China a mărturisit recent mamei faptele sale.

Se pare că tânărul și-ar fi vândut un rinichi pentru 2000 de lire sterline, după ce a văzut un anunț online cu privire la vânzarea de organe. Povestea adolescentului a fost detaliată pentru Shenzhen TV, iar tânărul afirmă că și-a dorit de mult un iPad 2, dar nu și-l putea permite. Astfel, el a călătorit către orașul Chenzhou, unde s-a internat la un spital local, care l-a plătit pentru organul înlăturat.

Traficul cu organe este o problemă serioasă în China, deși guvernul face tot posibilul să îl oprească. Problema în acest caz este că tânărul a suferit complicații după operație, descoperite când a apărut la usa mamei sale cu terminalul Apple mult dorit. Spitalul neagă acuzațiile și se pare că povestea va rămâne în aer până ce poliția va descoperi dovezi.

Până atunci nu putem decât să ne întrebăm ce știe Steve Jobs și noi nu, de reușește să realizeze produse care fac utilizatorul să vadă Apple ca pe o religie (după cum arată un studiu recent) sau chiar să își vândă organe pentru a le cumpăra.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×