HTC Sensation XE scos din cutie la Mobilissimo.ro - senzație roșie cu mult bas (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 4.341 ori
<b>HTC Sensation XE scos din cutie la Mobilissimo.ro - senzație roșie cu mult bas (Video)</b>HTC Sensation XE este varianta muzicală a modelului HTC Sensation, pe care îl vedeați într-o recenzie completă în această vară. Ei bine, acum avem un music phone foarte puternic la dispoziție, unul dotat cu tehnologia audio a companiei Beats by...

HTC Sensation XE este varianta muzicală a modelului HTC Sensation, pe care îl vedeați într-o recenzie completă în această vară. Ei bine, acum avem un music phone foarte puternic la dispoziție, unul dotat cu tehnologia audio a companiei Beats by Dr. Dre. Faimosul rapper și-a asociat imaginea cu cea Beats, compania sfârșind prin a fi cumpărată de către HTC pentru 300 de milioane de dolari.

HTC Sensation XE scos din cutie la Mobilissimo.ro

Ce avem aici este un HTC Sensation cu accente roșiatice ale carcasei, în special în jurul camerei și la difuzorul superior. în plus, butoanele capacitive sunt la rândul lor roșii, ca și căștile Beats care vin integrate cu grijă în cutia telefonului. După cum se vede și în clipul de unboxing, cutia acestui nou Sensation nu este cea tipică, ci mai mare.

în ea găsim telefonul, căștile despre care se vorbește atât de mult, o punguță Beats cu "dopuri" de diferite mărimi pentru căști, manualele telefonului, încărcătorul și cablul microUSB. Diferențe dintre Sensation și Sensation XE? în primul rând procesorul, un dual core de 1.5 GHz în loc de cel de 1.2 GHz, un sistem audio de invidiat, un egalizator unic (cu setarea Beats pentru extra bas) și aparent și o cameră mai performantă. Puteți cumpăra telefonul la prețul de 2,399 lei de la evoMAG.ro, cei care ne-au furnizat telfonul în teste. Stați pe aproape, revenim cu recenzie în zilele următoare!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×