Cum se fabrică un Nokia N9 - tehnologie luată la microscop (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.269 ori
<b>Cum se fabrică un Nokia N9 - tehnologie luată la microscop (Video)</b>în ultima săptămână ați avut ocazia să aflați că Mobilissimo.ro a avut în teste un Nokia N9, rezultatul fiind recenzia detaliată de aici. Ei bine, acum a venit momentul să ne întoarcem la origini, la originile producției mai bine zis......

în ultima săptămână ați avut ocazia să aflați că Mobilissimo.ro a avut în teste un Nokia N9, rezultatul fiind recenzia detaliată de aici. Ei bine, acum a venit momentul să ne întoarcem la origini, la originile producției mai bine zis... pentru a afla care este procesul care dă naștere acestui terminal MeeGo.

într-un clip postat de Nokia pe web vedem producția la scară industrială a handsetului, modul cum este șlefuită carcasa sa și cum este tăiat locașul camerei din blocul de policarbonat. Rezultatul este un device nu foarte subțire și nici foarte ușor la 12.1 mm și 135 de grame, dar totuși foarte arătos. Fruct al imaginației designerilor Nokia și al publicului care a răspuns unui sondaj Nokia cu privire la tendințele de design, N9 trece prin numeroase procese industriale descrise de clipul de mai jos.

Observați că acest clip include și porțiuni în care ne este prezentată natura, probabil pentru a sublinia latura eco-friendly a producătorului finlandez și faptul că tehnologia modernă se poate îmbina plăcut cu elemente naturale. Dacă vă faceți griji că acesta este primul și ultimul telefon MeeGo, aflați că designul sau va fi adoptat și de modelul Windows Phone Nokia 800.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×