HTC Sense 3.0 nu sosește pe modelele HTC single core... din păcate

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.176 ori
<b>HTC Sense 3.0 nu sosește pe modelele HTC single core... din păcate</b>După ce azi a scăpat pe web ROM-ul lui HTC Sensation, cel mai nou model de telefon dual core al celor de la HTC, ei bine aflăm că nu vom vedea prea curând interfața Sense 3.0 pe terminalele mai vechi ale companiei. între timp, suntem convinși că...

După ce azi a scăpat pe web ROM-ul lui HTC Sensation, cel mai nou model de telefon dual core al celor de la HTC, ei bine aflăm că nu vom vedea prea curând interfața Sense 3.0 pe terminalele mai vechi ale companiei. între timp, suntem convinși că o serie de ROM-uri customizate ne vor aduce cel mai nou Sense pe smartphone-urile ultimului an.

Motivul pentru care Sense 3.0 nu va rula pe telefoanele mai vechi? în primul rând complexitatea sa grafică și efectele 3D, care necesită un procesor mai puternic, eventual un dual core, ca în cazul lui HTC EVO 3D sau Sensation. Vestea despre lipsa de suport pentru handseturile puțin mai vechi vine de pe Twitter, iar printre modelele compatibile este menționată în afară de cele două smartphone-uri dual core și tableta Flyer.

Astfel, chiar și posesorii de HTC Desire S și Wildfire S rămân pe dinafară, se pare, deși suntem convinși că un ROM adaptat la un procesor single core va aduce noul Sense și pe handseturi puțin mai vechi și aici vechi înseamnă anunțate cu două luni în urmă. Iată cum evoluează tehnologia!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×