ROM-ul lui HTC Sensation, scăpat pe web Împreună cu HTC Sense 3.0

1.904 ori
<b>ROM-ul lui HTC Sensation, scăpat pe web Împreună cu HTC Sense 3.0</b>La doar 3 zile după ce a fost anunțat oficial la Londra, HTC Sensation este parte a unei scăpări de software pe web. Astfel, ROM-ul său de test, ce include și HTC Sense 3.0 a ajuns pe web, urmând să fie customizat în numeroase moduri de către...

La doar 3 zile după ce a fost anunțat oficial la Londra, HTC Sensation este parte a unei scăpări de software pe web. Astfel, ROM-ul său de test, ce include și HTC Sense 3.0 a ajuns pe web, urmând să fie customizat în numeroase moduri de către hackeri și dezvoltatori.

Deși HTC tocmai a anunțat pe Twitter că nu vom vedea interfața Sense 3.0 decât pe HTC Flyer, HTC Sensation și HTC EVO 3D, ne așteptăm ca hackerii să reușească să porteze UI-ul și pe smartphone-uri single core. La urma urmei, de ce nu ar rula softul și pe terminale puternice precum HTC Incredible S sau HTC Desire S?

Cu această ocazie am putea vedea interfața atât de atractivă și specifică telefoanelor HTC ajungând pe alte mărci de smartphone-uri, cum ar fi cele LG sau Samsung, cu Android la bord. Oare cum ar arăta un Samsung Galaxy S II cu Sense 3.0 pe ecran?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×