Android depășește iOS la nivel global În premieră, după ce a depășit platforma și În SUA

Autor:  | Publicat în:  Statistici platforme mobile 1.605 ori
<b>Android depășește iOS la nivel global În premieră, după ce a depășit platforma și În SUA</b>Evoluția lui Android a atins un nou nivel, platforma mobilă a celor de la Google depășind într-un final Apple iOS. Vestea vine de la InMobi, cea mai mare rețea independentă de reclame mobile, care a publicat recent statisticile și analizele pe...

Evoluția lui Android a atins un nou nivel, platforma mobilă a celor de la Google depășind într-un final Apple iOS. Vestea vine de la InMobi, cea mai mare rețea independentă de reclame mobile, care a publicat recent statisticile și analizele pe luna martie. Acestea arată că Android este acum deasupra lui iOS la impresii ale reclamelor, atât în SUA, cât și la nivel internațional.

Remarcăm faptul că InMobi este responsabil cu 31.9 miliarde de impresii ale reclamelor mobile pe lună, având la dispoziție o piață de 220 de milioane de consumatori. Ascensiunea lui Android vine pe fondul unei creșteri semnificative în ultimele luni, la capitolul impresii realizate de pe această platformă.

prnewswire.com

Tabelul din acest articol este grăitor și de la InMobi mai aflăm și că piața nord-americană de advertising pe mobil a crescut cu 50% în ultimele 90 de zile. De asemenea, lansarea lui iPhone prin Verizon a adus o creștere de 9.7 puncte pentru iOS, dar nu destul încât să întreacă Android OS. Așteptăm acum și alte rezultate care să confirme explozia de popularitate a unui sistem de operare care nu are nici măcar 3 ani vechime.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×