HTC spune adio tastaturilor fizice

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.246 ori
<b>HTC spune adio tastaturilor fizice</b>Spuneți adio telefoanelor HTC cu tastaturi fizice, deoarece se pare că producătorul taiwanez intenționează să nu mai producă modele de acest gen. și asta în ciuda faptului că terminale precum HTC ChaCha aveau tastatura foarte comodă și cu 10%...

Spuneți adio telefoanelor HTC cu tastaturi fizice, deoarece se pare că producătorul taiwanez intenționează să nu mai producă modele de acest gen. și asta în ciuda faptului că terminale precum HTC ChaCha aveau tastatura foarte comodă și cu 10% mai mare decât orice alt device touch & type de pe piață.

și asta ca să nu uităm de modelele mai vechi HTC Touch Diamond Pro, terminale cu tastaturi foarte comode și bine integrate. Cei de la Pocket Lint au participat la evenimentul Frequencies din Seattle, în cadrul căruia echipa de design de la HTC a vorbit despre proiectele viitoare, care presupun telefone fără tastaturi fizice. Se va pune accentul pe ecrane touch, cum s-a întâmplat de altfel și în ultimii ani în întreg universul Android. Se pare că ChaCha, în ciuda tastaturii comode nu a fost primit chiar cu brațele deschise de către public, de aici și descurajarea HTC de a mai face telefoane cu tastaturi.

Astfel RIM și BlackBerry-urile rămân ultimii mohicani ai tastaturilor, dar până și canadienii vor să treacă la terminale full touch și să lase deoparte butoanele fizice. Un lucru e sigur: Nokia nu va abandona prea curând acest format, deoarece e capabilă să producă astfel de terminale care să aibă succes, cu sau fără Symbian, deci vă puteți găsi consolarea la finlandezi, dacă sunteți dependenți de butoane.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×