HTC T6 ar putea fi phabletul pe care Îl așteptăm cu toții

1.046 ori
<b>HTC T6 ar putea fi phabletul pe care Îl așteptăm cu toții</b>Sunt câteva mistere în lumea tehnologiei în acest moment, iar cele mai presante sunt două chestiuni: de ce durează atât de mult ca Nokia să producă o tabletă și de ce HTC nu produce o tabletă sau un phablet? Se pare că a doua doleanță ne va...

Sunt câteva mistere în lumea tehnologiei în acest moment, iar cele mai presante sunt două chestiuni: de ce durează atât de mult ca Nokia să producă o tabletă și de ce HTC nu produce o tabletă sau un phablet? Se pare că a doua doleanță ne va fi împlinită, de vreme ce HTC ar avea un phablet în dezvoltare, iar acum avem câteva informații despre el.

Aparent numele acestui terminal ar fi T6, confirmat de către @evleaks și apoi și de către site-ul HTC Soku, care a descoperit acest nume într-o bază de date, asociat și cu câteva nume de cod. Acestea sunt Cassiopeia, Columba, Delphinus, Crater și Eridanus, toate nume de constelații, poate o aluzie la rivalitatea cu "Galaxia" celor de la Samsung.

în ultimele zile am aflat că HTC One va avea o versiune de 5+ inch, ceea ce sună ca phabletul pe care îl așteptam. întrebarea e: cu stylus sau fără? Dacă Samsung a mers pe varianta cu stylus pentru Note, LG s-a ferit o asemenea abordare, renunțând la stylus pe terminalul Optimus G Pro, deși îl adoptase pe Optimus Vu, din câte am înțeles. Ma astept ca noul model sa vina cu procesor Snapdragon 800, 2 GB RAM si camera cu tehnologie Ultrapixel.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×