Un HTC One mai mare, cu ecran de 5+ inch va debuta În curând

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.395 ori
<b>Un HTC One mai mare, cu ecran de 5+ inch va debuta În curând</b>Surse apropiate de HTC au confirmat pentru Pocket Lint o lansare a unei versiuni de HTC One cu ecran de 5 inch sau mai mare în perioada următoare. Vestea vine la puțin timp după ce aflam că în curând vom putea vedea un One Google Edition. &nbsp;...

Surse apropiate de HTC au confirmat pentru Pocket Lint o lansare a unei versiuni de HTC One cu ecran de 5 inch sau mai mare în perioada următoare. Vestea vine la puțin timp după ce aflam că în curând vom putea vedea un One Google Edition.

Noul model cu display mai mare va avea aceleași dotări hardware, dar va crește diagonala. Recent am aflat și că HTC ar lucra la o versiune "mini" de One, cu numele de cod M4. Acel model va adopta un ecran de 4.3 inch și probabil va păstra tehnologii ca BlinkFeed și BoomSound. Ieri va informam că HTC a vândut deja 5 milioane de terminale One, deci acest device poate fi dezvoltat sub forma unei serii pentru a profita de popularitatea sa.

Eu încă aștept o tabletă bună de la HTC și poate și un phablet, mai ales că unele dintre funcțiile lui Flyer, tableta HTC din 2011 ar fi interesante pe un phablet modern. Va fi totuși greu să fie detronat Galaxy Note, mai ales că versiunea a treia e gata de lansare și cine știe ce noutăți atractive va aduce.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×