HTC Touch Diamond, acum cu o baterie mai mare

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.422 ori
<b>HTC Touch Diamond, acum cu o baterie mai mare</b>Partea din spate a lui HTC Touch Diamond poate fi urata sau adorata de catre posesorii acestui telefon mobil, dar cu siguranta nu a impiedicat pe nimeni sa cumpere handsetul. Pentru cei care considerau ca aceasta parte a telefonului nu este destul de...

Partea din spate a lui HTC Touch Diamond poate fi urata sau adorata de catre posesorii acestui telefon mobil, dar cu siguranta nu a impiedicat pe nimeni sa cumpere handsetul. Pentru cei care considerau ca aceasta parte a telefonului nu este destul de proeminenta exista acum o baterie noua care schimba putin profilul telefonului.

HTC ofera acum un kit suplimentar de baterii pentru Touch Diamond, care include un model de 1340 mAh, un progres fata de bateria standard de 900 mAh. De asemenea, carcasa de peste baterie va fi mai mare pentru a acoperi mai bine noua componenta. Deocamdata acest accesoriu este disponibil pentru precomanda si va costa 81 de dolari la momentul lansarii sale.

Ati renunta la un design relativ placut al telefonului pentru o viata prelungita a bateriei? Poate ca acum HTC Touch Diamond nu va mai putea sta la fel de bine in buzunarul utilizatorului si banuim ca exista si o modificare a greutatii handsetului. Avand in vedere faptul ca exista o sumedenie de noi tehnologii care permit utilizarea unor baterii de mici dimensiuni, dar rezistente, ne vine greu sa credem ca orice schimbare de baterie aduce cu sine "ingrosarea" terminalului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×