MWg lanseaza telefonul Zinc II dotat cu tastatura QWERTY glisanta

2.094 ori
<b>MWg lanseaza telefonul Zinc II dotat cu tastatura QWERTY glisanta</b>Ieri MWg a anuntat lansarea telefonului Zinc II, bazat pe Windows Mobile si dotat cu o tastatura glisanta full QWERTY. Handsetul fusese anuntat incat din luna mai a acestui an, dar lansarea sa are loc de abia acum. In ciuda faptului ca brandul MWg nu este...

Ieri MWg a anuntat lansarea telefonului Zinc II, bazat pe Windows Mobile si dotat cu o tastatura glisanta full QWERTY. Handsetul fusese anuntat incat din luna mai a acestui an, dar lansarea sa are loc de abia acum.

In ciuda faptului ca brandul MWg nu este cunoscut pe multe piete din lume, compania a reusit sa produca un telefon demn de invidiat, chiar si pentru marile firme din domeniu. MWg Zinc II soseste cu suport quad-band GSM, dar si 3G (HSDPA), plus OS-ul Windows Mobile 6.1 Professional si un display QVGA de 2.8 inchi. Terminalul este bazat pe un procesor Samsung de 500 MHz si foloseste o memorie RAM de doar 64 MB.

MWG Zinc II suporta conectivitate WiFi si Bluetooth si incorporeaza o camera de 2 megapixeli, o antena GPS (cu chipset SiRFStar III) si un slot pentru carduri microSD. Bateria acestui handset este un Li-Po de 1530 mAh care aduce greutatea telefonului la 185 de grame. Veti putea achizitiona un Zinc II la un pret similar cu cel al unui HTC TyTN II, aproximativ 700 de euro, putin cam mult, avand in vedere faptul ca puteti opta pentru HTC Touch Pro, terminal mai performant, mai aratos si mai ieftin.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×