UMi Touch: Conectivitate cu două SIM-uri capabile 4G, ceva picaje de semnal

1.496 ori
<b>UMi Touch: Conectivitate cu două SIM-uri capabile 4G, ceva picaje de semnal</b>Unele dintre modelele testate de mine în ultimii ani au avut o problemă cu WiFi-ul, sau cel puţin cu routerul meu de la Telekom. Cumva pica odată la 5 minute conexiunea, lucru petrecut la UMi Touch şi Vernee Thor. UMi Touch este un model dual SIM..

Unele dintre modelele testate de mine în ultimii ani au avut o problemă cu WiFi-ul, sau cel puţin cu routerul meu de la Telekom. Cumva pica odată la 5 minute conexiunea, lucru petrecut la UMi Touch şi Vernee Thor. UMi Touch este un model dual SIM, cu unul dintre slot-uri fiind folosit şi ca slot microSD.

Ambele slot-uri SIM au suport 4G, dar doar câte unul o poate folosi la un moment dat. Handsetul suportă conexiune WiFi a/b/g/n dual band, Bluetooth 4.1, GPS şi revenind la 4G LTE, avem parte aici de FDD LTE în benzile 1800 / 2600 / 800MHz, nu și cea de (38)2600 TDD LTE a celor de la Digi. Există şi funcţia Turbo Download, care combină conexiunea 3G/4G cu cea WiFi, pentru un boost de viteză.

UMi Touch Speedtest

Apelurile au volum OK, microfonul este rezonabil, dar sunetul e cam metalic. La testul de viteză am atins 69 Mbps la download şi 25 Mbps la upload via WiFi, iar via 4G Vodafone am atins 58 Mbps la download şi 41 Mbps la upload. Subliniez iarăşi că pică WiFi-ul uneori şi asta m-a deranjat mai ales când am jucat Pocket Troops.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×