HTC Touch Diamond disponibil cu un nou look

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.374 ori
<b>HTC Touch Diamond disponibil cu un nou look</b>Popularul smartphone HTC Touch Diamond este acum disponibil cu un look mai simplu si fara proeminentele partii sale din spate. Numele de cod al handsetului este HTC Victor, dar telefonul ar putea fi inca o clona, ca si terminalul Diamond J6 pe care vi-l...

Popularul smartphone HTC Touch Diamond este acum disponibil cu un look mai simplu si fara proeminentele partii sale din spate. Numele de cod al handsetului este HTC Victor, dar telefonul ar putea fi inca o clona, ca si terminalul Diamond J6 pe care vi-l prezentam recent.

Aceasta versiune a lui Touch Diamond seamana foarte mult cu cea customizata lansata de catre Telus, un operator CDMA canadian. Partea stralucitoare si proeminenta din spate a modelului original a fost inlocuita cu o sectiune plata a carcasei, una neagra si mata. In ciuda faptului ca HTC Touch Diamond arata destul de bine cu varianta initiala a carcasei, el devenea destul de incomod in buzunarul utilizatorului.

Cu cateva saptamani in urma va prezentam si o baterie mai rezistenta a acestui handset, care ii scotea si mai mult in relief designul, deci inca un motiv pentru a ne jena in buzunar. Totusi ne intrebam cui ii mai pasa de un usor disconfort atunci cand detine un HTC Touch Diamond, rival demn de iPhone 3G, Samsung Omnia sau Sony Ericsson XPERIA X1?

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×