HTC Touch Diamond, vedeta in prima recenzie completa

Autor:  | Publicat în:  HTC 3.327 ori
<b>HTC Touch Diamond, vedeta in prima recenzie completa</b>Inainte ca HTC Touch Diamond sa soseasca in Romania trebuie sa aruncam o privire asupra recenziilor sale pentru a decide daca acesta merita cumparat. Unul dintre cele mai complete review-uri a fost facut de catre cei de la Mobile Review. Recenzia pune...

Inainte ca HTC Touch Diamond sa soseasca in Romania trebuie sa aruncam o privire asupra recenziilor sale pentru a decide daca acesta merita cumparat. Unul dintre cele mai complete review-uri a fost facut de catre cei de la Mobile Review.

Recenzia pune handsetul intr-o lumina buna, dar exista evident si defecte, ca la orice telefon mobil modern. HTC Touch Diamond este acoperit de o carcasa de plastic glossy si este descris ca un "magnet al amprentelor", atribut previzibil la o astfel de carcasa. Conform recenziei Mobile Review, HTC face o serie de sacrificii in numele modei. Se pare ca terminalul ar poseda in realitate mai multe fatete, lookul sau nefiind obtinut cu ajutorul unui efect vizual.

Partea frontala a telefonului este fabricata din acelasi plastic glossy, in vreme ce de la marginea padului navigational pana in partea sa de sus, terminalul este acoperit cu un strat de sticla. Partile laterale ale lui HTC Touch Diamond sunt metalice si vopsite in negru, iar review-ul descrie telefonul drept foarte prompt ca raspuns la comenzile utilizatorului. Display-ul este atuul acestui smartphone, avand o rezolutie VGA si o diagonala de 2.8 inch. Pentru mai multe detalii aruncati o privire peste aceasta recenzie aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×