iPhone va avea un procesor atomic, conform Google

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.355 ori
<b>iPhone va avea un procesor atomic, conform Google</b>Numeroase speculatii sosesc din Germania despre noul iPhone, in special in ce priveste procesorul si marimea ecranului. Totusi, se pare ca Google are proprie teorie asupra handsetului, considerandu-l bazat pe energie nucleara. Aceasta constatare amuzanta...

Numeroase speculatii sosesc din Germania despre noul iPhone, in special in ce priveste procesorul si marimea ecranului. Totusi, se pare ca Google are proprie teorie asupra handsetului, considerandu-l bazat pe energie nucleara.

Aceasta constatare amuzanta vine din traducerea incorecta a informatiilor despre iPhone 3G, facuta de catre Google. Astfel aflam ca noul iPhone este dotat cu un "procesor atomic", o premiera in IT. Va reamintim ca la inceputula acestei saptamani oficialul Intel Hannes Schwaderer afirma ca noul terminal produs de Apple va avea un display mai mare si va folosi chipul Atom. De aici probabil si eroarea de traducere, dar in orice caz si informatia originala a fost infirmata.

Se pare ca Intel a anuntat ca nu-i vom vedea procesorul Atom pe smartphone-uri, cel putin nu pana la o noua generatie Atom, care va fi lansata anul viitor. Prima generatie va sosi luna viitoare, iar procesoarele vor fi prezente pe notebookuri si MID-uri. Ce parere aveti despre "procesorul atomic"? Sa fie o astfel de inovatie posibila, realizabila, sigura?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×