Nokia Maps 2 acum disponibil oficial

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.064 ori
<b>Nokia Maps 2 acum disponibil oficial</b>Incepand de azi Nokia Maps 2.0 este disponibil, dupa cateva luni de testare in faza de public beta. Iata linkul de download, in cazul in care nu mai aveti rabdare sa aflati si functiile noului release. &nbsp; Nokia Maps este un produs esential al...

Incepand de azi Nokia Maps 2.0 este disponibil, dupa cateva luni de testare in faza de public beta. Iata linkul de download, in cazul in care nu mai aveti rabdare sa aflati si functiile noului release.

Nokia Maps este un produs esential al companiei finlandeze pentru urmatorii 5 ani si are un potential enorm, atat de sine statator pe terminalele mobile, cat si ca parte a serviciului Ovi. Retineti faptul ca acest produs este gratuit, cel putin initial, caci veti plati pe masura ce folositi softul navigational, o metoda criticata totusi de public. Revenind la versiunea 2.0, aceasta aduce o interfata mai placuta si mai usor de utilizat, plus o precizie mai mare.

Modul "pieton" este in mod clar imbunatatit, reprezentand un feature performant in navigarea GPS. De la anuntul sau oficial in februarie Nokia Maps 2.0 a fost descarcat de 240.000 de ori si soseste cu ghiduri multimedia ale oraselor, imagini din satelit si continuturi localizate. Nokia Maps 2.0 foloseste harti vectoriale furnizate de catre Navteq si TeleAtlas, acoperind peste 200 de tari, 70 dintre ele fiind navigabile. Hartile pot fi descarcate direct pe terminalele mobile folosind aplicatia Nokia Map Loader pe un PC.

Pentru lista completa de functii accesati acest site.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×