HTC Touch HD analizat in premiera, disponibil la pretul de 619 euro (precomanda)

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.810 ori
<b>HTC Touch HD analizat in premiera, disponibil la pretul de 619 euro (precomanda)</b>Super telefonul anuntat recent HTC Touch HD a fost prins in actiune de un site frantuzesc destinat pasionatilor de gadgeturi si se pare ca editorul care ii face recenzia este cu adevarat impresionat de noul terminal. Iata aceasta analiza si comparatia lui...

Super telefonul anuntat recent HTC Touch HD a fost prins in actiune de un site frantuzesc destinat pasionatilor de gadgeturi si se pare ca editorul care ii face recenzia este cu adevarat impresionat de noul terminal. Iata aceasta analiza si comparatia lui Touch HD cu iPhone 3G:

Trebuie sa aflati ca handsetul este disponibil pentru precomanda prin Amazon.de, la pretul de 619 euro. In mod interesant, acest pret este cu 20 de euro mai mic decat cel de precomanda al lui Sony Ericsson XPERIA X1, in ciuda super-functiilor HTC-ului. Se pare ca recenzia frantuzeasca a noului Touch HD a fost atat de populara incat site-ul a picat, dar iata un cadru surprins cu noul telefon comparat cu iPhone 3G:

Pe scurt, aflam din recenzia video ca display-ul de inalta rezolutie este excelent, in special datorita interfatei TouchFLO 3D, care raspunde foarte prompt la comenzi. Camera lui HTC Touch HD face poze de calitate, iar accelerometrul sau este sensibil si poate fi ajustat. Trebuie sa aflati si ca terminalul nu este mai mare decat iPhone 3G si ca acest model HTC va deveni probabil cel mai mare rival al handsetului produs de Apple.

Clip:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×