ANRCTI desfiintata de Guvern, acum ANC!

Autor:  | Publicat în:  ANRCTI 1.526 ori
<b>ANRCTI desfiintata de Guvern, acum ANC!</b>Aflam cu ceva timp in urma ce Tariceanu l-a pus pe liber pe Dan Georgescu de la ANRCTI, numindu-l sef in locul sau pe Liviu Nistoran, dar iata ca situatia capata proportii ridicole, acum ca Guvernul a desfiintat Autoritatea Nationala de Reglementare in...

Aflam cu ceva timp in urma ce Tariceanu l-a pus pe liber pe Dan Georgescu de la ANRCTI, numindu-l sef in locul sau pe Liviu Nistoran, dar iata ca situatia capata proportii ridicole, acum ca Guvernul a desfiintat Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei.

Exact cand credeam ca Romania este o tara civilizata, in care tocmai a poposit iPhone 3G si cele mai noi HTC-uri si speram sa vedem primele retele 4G nu mai departe de anul viitor, este decapitata autoritatea care administreaza industria comunicationala autohtona. Dupa ce Tariceanu l-a numit pe Nistoran sef al ANRCTI, Curtea de Apel a anulat suspendarea lui Dan Georgescu, Autoritatea avand 2 sefi.

Sa fi fost aceasta mutare determinata de protestele repetate ale operatorilor autohtoni care nu s-au putut implica in ultimele licitatii pentru frecventele puse in vanzare? De vreme ce Tariceanu lauda ieri brandul Renault cu atata pasiune, am putea oare banui ca i s-a sugerat de catre Orange sau Vodafone sa puna capat domniei lui Georgescu si ANRCTI-ului?

Iata ca s-a gasit si o rezolvare pentru situatia creata in jurul problemei ANRCTI, infintarea ANC, Agentia Nationala de Comunicatii, pe care a carei sefie nu o poate solicita Dan Georgescu. Ministerul Comunicatiilor si Executivul au decis reorganizarea ANRCTI in ANC, iar noua autoritate se va ocupa cu gestiunea resurselor statului in ce priveste spectrul radio, numerotatia telefonica si domeniile .ro.

ANC va prelua bugetul, logistica, posturile si personalul fostei ANRCTI, plus personalul de specialitate din domeniul tehnologiei informatiei de la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Informatica (ICI) Bucuresti.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×