HTC Touch HD soseste oficial in Germania prin O2

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.452 ori
<b>HTC Touch HD soseste oficial in Germania prin O2</b>O2 Germania a confirmat oficial ca va pune in vanzare mult-asteptatul HTC Touch HD la mijlocul lunii noiembrie, terminalul fiind disponibil in exclusivitate prin acest operator timp de 4 saptamani. Touch HD va costa 289.99 euro si va sosi impreuna cu un...

O2 Germania a confirmat oficial ca va pune in vanzare mult-asteptatul HTC Touch HD la mijlocul lunii noiembrie, terminalul fiind disponibil in exclusivitate prin acest operator timp de 4 saptamani.

Touch HD va costa 289.99 euro si va sosi impreuna cu un abonament pe 24 de luni. Speram ca dupa aceasta perioada de exclusivitate de 4 saptamani, noul HTC va poposi si in oferta altor operatori, dar si in alte tari din zona, eventual si in Romania, pana la finalul anului. Va reamintim ca HTC anunta pe Twitter cu o luna in urma ca nu intentioneaza sa comercializeze telefonul Touch HD in SUA, manifestandu-si preferinta pentru Orientul Mijlociu si Europa.

Sosirea lui Touch HD in Romania in perioada sarbatorilor l-ar face pe acesta un produs bine vandut, in special daca pretul sau este atractiv, eventual mai mic decat cel al lui iPhone. Avand in vedere succesul lui Touch Diamond in tara noastra, orice urmas al acestuia porneste cu un avantaj fata de restul terminalelor, brandul HTC ajungand la fel de cunoscut ca Nokia si Sony Ericsson pentru romani.

Sursa: Uberphones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×