Un misterios telefon cu display touchscreen de 3 inchi, dezvaluit de Verizon

1.359 ori
<b>Un misterios telefon cu display touchscreen de 3 inchi, dezvaluit de Verizon</b>Va vorbeam cu destul timp in urma despre handsetul LG VX9600, sosit pe mana celor de la FCC, dar iata ca toate zvonurile despre acest terminal s-au stins brusc. Acum ele isi fac din nou aparitia, datorita unui studiu misterios Verizon. Atunci cand...

Va vorbeam cu destul timp in urma despre handsetul LG VX9600, sosit pe mana celor de la FCC, dar iata ca toate zvonurile despre acest terminal s-au stins brusc. Acum ele isi fac din nou aparitia, datorita unui studiu misterios Verizon.

Atunci cand zvonurile despre VX9600 au ajuns pe Internet, atentia ne-a fost atrasa de faptul ca terminalului i se va putea atasa un game pad si o tastatura. Iata ca un cititor al celor de la Engadget Mobile a completat recent un studiu facut de Verizon, in care respectivului i se cerea parerea despre un ipotetic telefon cu display touchscreen de 3 inchi si dotat cu module detasabile.

Printre module se numara o tastatura, un game pad, difuzoare stereo si un modul Internet cu suport WiFi. Aceasta descriere ne duce cu gandul la LG VX9600, desi nu exista nici o confirmare oficiala a terminalului. Verizon, operatorul care a organizat studiul avea de gand sa lanseze telefonul sub unul din numele "Phenom", "Clip" sau "Versa" si avem chiar si zvonuri despre un posibil debut al handsetului la mijlocul acestei luni. Sa fie acest terminal mai mult decat o speculatie?

Sursa: Engadgetmobile.com

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×