Dell nu poate lansa primul sau smartphone, operatorii ii pun bete in roate

Autor:  | Publicat în:  Dell 1.003 ori
<b>Dell nu poate lansa primul sau smartphone, operatorii ii pun bete in roate</b>Dell a trebuit sa invete o lectie dura, inainte de a putea intra pe piata smartphone-urilor: orice mare producator trebuie sa ajunga la o intelegere cu operatorii, daca doreste sa prolifereze. Dupa ce aparusera zvonuri care afirmau ca vom vedea un...

Dell a trebuit sa invete o lectie dura, inainte de a putea intra pe piata smartphone-urilor: orice mare producator trebuie sa ajunga la o intelegere cu operatorii, daca doreste sa prolifereze.

Dupa ce aparusera zvonuri care afirmau ca vom vedea un terminal Dell pe piata cat de curand, iata ca producatorul mai are de asteptat si a amanat acest proiect. Shaw Wu, analist la Kaufman Bros. afirma ca incercarea celor de la Dell de a se intelege cu operatorii a esuat dintr-un motiv destul de bizar... Handsetul prezentat ar fi fost "prea Dell", dupa cum anunta cei de la Tech Trader Daily.

Producatorul a prezentat chiar 2 prototipuri ale terminalelor sale, unul Windows Mobile si unul care rula Google Android. Totusi, acestea nu i-au impresionat pe reprezentantii operatorilor, care nu s-au inteles cu Dell nici in ce priveste impartirea profitului. Aparent, cea mai mare problema a producatorului american de PC-uri este diferentierea de alte branduri.

Totusi, Dell nu renunta si s-a intors la stadiul de proiectare, promitand sa iasa pe piata cu un terminal mobil nemaivazut, care va integra si softuri si servicii unice.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×