HTC Touch Pro, identitatea reala a smartphone-ului Raphael

1.911 ori
<b>HTC Touch Pro, identitatea reala a smartphone-ului Raphael</b>Nu vom mai putea sa numim terminalul din imaginea urmatoare Raphael, de vreme ce HTC a dezvaluit astazi in sfarsit idenditatea sa, smartphone-ul fiind modelul Touch Pro, varianta QWERTY a lui Touch Diamond. Optiunea este excelenta pentru cei care au...

Nu vom mai putea sa numim terminalul din imaginea urmatoare Raphael, de vreme ce HTC a dezvaluit astazi in sfarsit idenditatea sa, smartphone-ul fiind modelul Touch Pro, varianta QWERTY a lui Touch Diamond.

Optiunea este excelenta pentru cei care au adorat modelul Diamond, dar au nevoie de o tastatura reala pentru a opera pe acest handset. Sub carcasa neagra si glossy se afla specificatiile binecunoscute: WiFi, HSDPA (7.2 Mbps), Bluetooth, display VGA cu diagonala de 2.8 inchi, Windows Mobile 6.1 cu interfata 3D TouchFLO, o camera de 3.2 megapixeli, jumatate de giga de memorie ROM si 288MB de RAM.

Cu siguranta nu avem de-a face cu cel mai slim telefon din lume, la cei 18.05 mm ai sai, dar la acest nivel nu talia conteaza, ci lista de dotari. Veti adora cele 5 randuri de taste, care vor suplini excelent tastatura virtuala a lui Diamond, asta in cazul in care nu v-ati obisnuit deja cu ea. Primele terminale HTC Touch Pro vor fi lansate in Europa catre finalul acestei veri, cu suport 3G  (900/2100 MHz), dar si quadband GSM si EDGE. Versiunile americane vor urma de-a lungul anului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×