HTC Touch Ruleaza Android (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.428 ori
<b>HTC Touch Ruleaza Android (Video)</b>Numarul de terminale mobile care ruleaza sistemul de operare Google Android este in continua crestere, dupa cum este si numarul de portari ale OS-ului pe tot soiul de handseturi. Preferatul developerilor ramane totusi brandul HTC, iar cel mai nou model...

Numarul de terminale mobile care ruleaza sistemul de operare Google Android este in continua crestere, dupa cum este si numarul de portari ale OS-ului pe tot soiul de handseturi. Preferatul developerilor ramane totusi brandul HTC, iar cel mai nou model care ruleaza Android este HTC Touch. Urmariti-l in actiune in acest clip video:

Versiunea sistemului de operare de pe acest terminal HTC Touch este departe de a fi perfecta, deoarece ii lipseste suportul pentru GPS, Bluetooth si USB si nu afisaza chiar ideal interfata pe display-ul QVGA.

In schimb, tastatura virtuala este disponibila, iar acest hack este disponibil acum, fiind nevoie doar de un restart pentru a va intoarce la Windows Mobile.

Sursa: Htc-club.ro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×