S-a lansat Skype for Windows Mobile 2.5 beta

1.394 ori
<b>S-a lansat Skype for Windows Mobile 2.5 beta</b>Skype este acum disponibil in varianta 2.5 beta pentru telefoanele Windows Mobile, oferind utilizatorilor acestor terminale posibilitatea de a efectua apeluri Skype to Skype gratuite, de a folosi servicii de instant messaging si de a suna pe telefonul...

Skype este acum disponibil in varianta 2.5 beta pentru telefoanele Windows Mobile, oferind utilizatorilor acestor terminale posibilitatea de a efectua apeluri Skype to Skype gratuite, de a folosi servicii de instant messaging si de a suna pe telefonul mobil cu credit Skype sau abonament.

Noul Skype va permite logarea utilizatorilor din orice zona cu acoperire WiFi, astfel incat acestia sa efectueze apeluri gratuite si sa trimita mesaje instant oricarui alt utilizator Skype. Daca folositi acest program, veti economisi costurile pe care le aveti de obicei in cazul unui apel in retele fixe sau mobile.

Skype 2.5 Beta for Windows Mobile functioneaza pe toate smartphone-urile si telefoanele Pocket PC, fiind disponibil pentru download direct si instalare imediata. Exista si optiunea de a salva softul pe PC si de a-l transfera apoi pe terminalul Windows Mobile folosit. Veti avea nevoie de minimum 12MB spatiu de stocare liber pentru a intala noul Skype sau 6 MB, daca il instalati de pe un card de memorie.

Pentru a folosi programul, ar fi indicat sa beneficiati de un abonament date nelimitat, in cazul retelelor mobile 3G, in vreme ce retelele WiFi si 2G nu vor garanta calitatea audio a convorbirilor Skype.

Sursa: Skype.com

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×