HTC trimite invitații pentru evenimentul său de la MWC 2012; Iată ce ne poate aștepta acolo!

1.335 ori
<b>HTC trimite invitații pentru evenimentul său de la MWC 2012; Iată ce ne poate aștepta acolo!</b>După cum sunt sigur că știți deja, Mobilissimo.ro va participa și în acest an la Mobile World Congress 2012 și vă vom transmite direct din Barcelona toate detaliile despre terminalele nou lansate. Marile companii au început deja să se...

După cum sunt sigur că știți deja, Mobilissimo.ro va participa și în acest an la Mobile World Congress 2012 și vă vom transmite direct din Barcelona toate detaliile despre terminalele nou lansate. Marile companii au început deja să se pregătească pentru show, iar HTC deja și-a trimis invitațiile pentru un eveniment de pe 26 februarie 2012. Haideți să vedem ce ar putea debuta în cadrul conferinței producătorului asiatic.

HTC va pune accentul pe tehnologia quad core și mă refer aici atât la smartphone-ul HTC Edge recent redenumit HTC Endeavor, cât și la o tabletă nouă. Endeavor va fi cel mai probabil un smartphone cu ecran de 4.7 inch, Android 4.0 Ice Cream Sandwich drept OS și procesor quad core Nvidia Tegra 3. Mă aștept la o rezoluție 720p a ecranului, 1 GB RAM, o cameră de 8 megapixeli cu suport pentru captura 720p sau chiar 1080p și memorie internă de 16 sau 32 GB. De asemenea, nu m-ar mira să văd în acțiune și interfața HTC Sense 4.0 pe acest device.

HTC trimite invitații pentru evenimentul sau de la MWC 2012; Iată ce ne poate aștepta acolo!

Tot pe lista de lansări îl găsim și pe HTC Ville, recent scăpat pe web de T-Mobile. Zvonurile afirmă că acest handset ar putea fi primul care folosește noua interfața HTC Sense 4.0, iar specificațiile sale includ un display Super AMOLED de 4.3 inch cu rezoluție qHD, un procesor dual core Snapdragon de 1.5 GHz și o cameră de 8 megapixeli. Mă aștept și la căști Beats la pachet cu acest model, care va fi cel mai subtire HTC de pana acum.

HTC Supreme întregește lista de telefoane mobile noi de la HTC, dar detalii despre acesta nu prea avem. Terminalul ar putea fi doar o variantă globală a lui Endeavor sau poate încă un model de telefon quad core cu Android ICS. în segmentul de tablete îl descoperim pe HTC Quattro, prima tabletă quad core de 10 inch de la HTC. Procesorul Tegra 3, o rezoluție de 1280 x 768 pixeli, 1 GB RAM și 16 GB memorie internă sunt datele problemei. Zvonurile menționează și o cameră de 2 megapixeli, tehnologie Beats și Bluetooth 4.0. La CES l-am văzut deja pe nou venitul HTC Titan II, cu camera de 16 megapixeli, pe care mă aștept să îl vedem disponibil pentru hands-on la standul HTC.

HTC trimite invitații pentru evenimentul sau de la MWC 2012; Iată ce ne poate aștepta acolo!

Mai multe informații vom avea live de la MWC!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×