Jailbreak untethered pentru iPhone 4S și iPad 2 prin Absinthe A5 - iată un tutorial (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.159 ori
<b>Jailbreak untethered pentru iPhone 4S și iPad 2 prin Absinthe A5 - iată un tutorial (Video)</b>Toți posesorii de iPad 2 și iPhone 4S au stat cu sufletul la gură în ultimele zile, așteptând ca în sfârșit să fie disponibil jailbreak-ul pentru terminalele cu procesor Apple A5 care rulează iOS 5.0 sau 5.0.1. Este vorba evident despre iPad 2...

Toți posesorii de iPad 2 și iPhone 4S au stat cu sufletul la gură în ultimele zile, așteptând ca în sfârșit să fie disponibil jailbreak-ul pentru terminalele cu procesor Apple A5 care rulează iOS 5.0 sau 5.0.1. Este vorba evident despre iPad 2 și iPhone 4S, iar metoda de jailbreak proaspăt apărută poartă numele de Absinthe A5.

Hackerul p0sixninja este cel care a făcut anunțul că softul este gata, iar această metodă de jailbreak vine la câteva săptămâni bune după ce terminalele cu procesor A4 au fost deja hackuite anul trecut. Veți avea nevoie de ceva ajutor cu acest jailbreak, de aceea aveți tutorialul video de mai jos. Puteți descărca un tool care va folosi în acest proces, greenpois0n chiar de aici. El funcționează doar pe Mac, dar o versiune de Windows va fi și ea disponibilă în curând.

Jailbreak untethered pentru iPhone 4S și iPad 2 prin Absinthe A5

Absinthe A5 este compatibil cu iPhone 4S cu iOS 5.0 build 9A334 și iOS 5.0.1 build 9A405 și 9A406, respectiv iPad 2 cu iOS 5.0.1 și build 9A405. Cu câteva zile în urma hackerul pod2g a postat un clip video în care prezenta un iPhone 4S cu jailbreak untethered, fructul munchii "echipei de vis" a hackerilor care îi include și pe membri Chronic Dev Team. greenpois0n folosește din plin exploit-ul Corona, pe care chiar hackerul pod2g l-a realizat. La acest proiect au contribuit nenumărați hackeri și dezvoltatori din toată lumea, deci lor trebuie să le mulțumiți.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×