Smartphone anorexic și de la HTC: modelul Ville ar putea sosi la MWC 2012

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.691 ori
<b>Smartphone anorexic și de la HTC: modelul Ville ar putea sosi la MWC 2012</b>Acum că moda este să se taie din grosimea smartphone-urilor mai ceva ca din salariile bugetarilor, fiecare companie asiatică se bate cu pumnul în piept pentru fiecare zecime de milimetru câștigată. Până nu demult Fujitsu era în top, cu un...

Acum că moda este să se taie din grosimea smartphone-urilor mai ceva ca din salariile bugetarilor, fiecare companie asiatică se bate cu pumnul în piept pentru fiecare zecime de milimetru câștigată. Până nu demult Fujitsu era în top, cu un smartphone ultrasubtire de 6.7 mm, apoi la CES a venit Huawei și a plusat, scăzând cu doar 0.02 mm grosimea. Acum vine și rândul celor de la HTC, prin modelul Ville, dar nu vă așteptați la un record aici, ci doar la o talie subțire.

Operatorul T-Mobile a luat deja sub aripa sa acest handset, după o prezență destul de subțire a acestei companii la CES 2012. Terminalul ar putea fi prezentat oficial la MWC 2012, care debutează la finalul lunii viitoare în Barcelona și la care vom participa și noi. Ville a fost pe lista de zvonuri când vine vorba de handseturi încă din luna noiembrie a anului trecut iar specificațiile sale includ Android 4.0 Ice Cream Sandwich, HTC Sense 4.0 și un procesor Snapdragon S4 dual core de 1.5 GHz.

HTC Ville va sosi și cu un display Super AMOLED qHD de 4.3 inch, cu Beats Audio, procesor grafic Adreno 225 și o cameră de 8 megapixeli, plus o baterie de 1650 mAh. Nu m-ar mira că acest model să fie unul LTE și nu prea înțeleg aici de ce el nu vine cu un ecran HD, care ar fi făcut din acest device unul și mai atractiv. în ce privește talia, telefonul va măsură mai puțin de 8 mm în grosime, o realizare importantă pentru HTC, care nu este un brand asociat cu telefoanele subțiri de obicei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×