HTC Tube, un telefon dual-core modular, din păcate doar În stadiu de design

2.416 ori
<b>HTC Tube, un telefon dual-core modular, din păcate doar În stadiu de design</b>Ca de obicei, conceptele sunt mai surprinzătoare decât telefoanele mobile existente... Este și cazul lui HTC Tube, creație a lui Antoine Brieux. Acesta este un handset modular, exact ca Modu, deci îi veți putea atașa anumite "carcase", care îi vor...

Ca de obicei, conceptele sunt mai surprinzătoare decât telefoanele mobile existente... Este și cazul lui HTC Tube, creație a lui Antoine Brieux. Acesta este un handset modular, exact ca Modu, deci îi veți putea atașa anumite "carcase", care îi vor îmbunătăți funcțiile.

Smartphone-ul are 3 variante, prima numită Starter și dotată cu Android 2.2 și un procesor de 800MHz, în vreme ce modelul cel mai performant al trio-ului este HTC Tube Ultimate, cu un procesor dual-core de 1.5GHz și capacitatea de rula atât Windows Phone 7, cât și Android 2.2 (dual boot). Există și o variantă mediană: Smart Edition, care se mulțumește cu un CPU de 1GHz și Windows Phone 7 cu HTC Sense.

Concept HTC

Specificațiile fiecărui model se vor schimba în funcție de accesoriul hardware atașat și trebuie să aflați că o astfel de "carcasă" exterioară este fabricată din aliaj de magneziu, incorporând un display S-AMOLED multitouch de 4.65 inch (16:9). Terminalul se apropie mai degrabă de o tabletă decât de un smartphone prin diagonala sa impresionantă.

în partea din spate a variantei HTC Tube Ultimate se află o cameră de 12MP cu bliț dual LED, iar bateria este de 1800mAh. Așteptăm cu nerăbdare și designerul care va veni cu ideea de a upgrada un telefon atât de mult încât să îl transformăm în tabletă.

HTC Tube

Concept telefon HTC

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×