HTC Twin primeste certificarea Bluetooth

1.276 ori
<b>HTC Twin primeste certificarea Bluetooth</b>Organizatia Bluetooth SIG ne ofera inca o data detalii despre un terminal mobil nelansat inca, de aceasta data fiind vorba de HTC Twin, un telefon Windows Mobile de nivel mediu. Twin va sosi cu un display de 2.8 inchi, care va fi un VGA sau QVGA, iar...

Organizatia Bluetooth SIG ne ofera inca o data detalii despre un terminal mobil nelansat inca, de aceasta data fiind vorba de HTC Twin, un telefon Windows Mobile de nivel mediu.

Twin va sosi cu un display de 2.8 inchi, care va fi un VGA sau QVGA, iar printre dotarile sale se numara suportul pentru conectivitate GSM si CDMA, plus o camera de 3.1 megapixeli. Terminalul este aparent primul model oficial HTC cu Windows Mobile 6.5 la bord, iar el va fi lansat prin intermediul operatorului China Telecom.

HTC Twin - Dopod

Astfel, banuim ca Twin va purta brandingul Dopod, filiala chineza a HTC si ne intrebam daca nu cumva telefonul va suferi o amanare, de vreme ce WM 6.5 va fi lansat de abia in luna octombrie.

via wmpweruser

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×