Telefonul Twitter exista! INQ Chat 3G si Mini 3G, acum cu sincronizare iTunes

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.209 ori
<b>Telefonul Twitter exista! INQ Chat 3G si Mini 3G, acum cu sincronizare iTunes</b>In cazul in care nu stiati, compania INQ planuia sa lanseze un telefon orientat catre serviciul Twitter pana de Craciun. Ei bine, iata ca producatorul a anuntat chiar 2 terminale de acest gen: INQ Chat 3G si INQ Mini 3G. Ambele sunt considerate drept...

In cazul in care nu stiati, compania INQ planuia sa lanseze un telefon orientat catre serviciul Twitter pana de Craciun. Ei bine, iata ca producatorul a anuntat chiar 2 terminale de acest gen: INQ Chat 3G si INQ Mini 3G.

Ambele sunt considerate drept "terminale mobile 3G cu functii de social networking si suport pentru Twitter si sincronizare media prin iTunes". Handseturile folosesc un software creat de catre cei de la doubleTwist si capabil de a sincroniza melodiile, atat prin iTunes, cat si prin Windows Media Player.

Printre dotarile telefoanelor se mai numara push Gmail gratuit, Facebook, Skype si alte aplicatii de instant messaging. Primul handset, INQ Chat 3G vine cu o tastatura full QWERTY, un display QVGA de 2.4 inchi, conectivitate HSDPA, GPS, o camera de 3.2 megapixeli, memorie interna de 120 MB si slot pentru carduri microSD de pana la 8 GB.

INQ Mini 3G

Cel de-al doilea telefon, INQ Mini 3G este un candybar clasic, care suporta de asemenea HSDPA si incorporeaza un display de 2.2 inchi, o camera de 2 megapixeli si o memorie interna de 100 MB. Ambele telefoane vor fi disponibile incepand cu ultimul trimestru al acestui an, la un pret neanuntat inca.

via unwiredview.com

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×