LG Bliss si Keybo2 isi dezvaluie specificatiile

Autor:  | Publicat în:  LG 1.357 ori
<b>LG Bliss si Keybo2 isi dezvaluie specificatiile</b>Operatorii nord-americani Bell si TELUS vor anunta in curand lansarea terminalelor LG Bliss si Keybo2, dar deocamdata acestea au fost prezentate detaliat prin intermediul site-ului LG. Astfel, aflam culorile in care vor fi disponibile handseturile si...

Operatorii nord-americani Bell si TELUS vor anunta in curand lansarea terminalelor LG Bliss si Keybo2, dar deocamdata acestea au fost prezentate detaliat prin intermediul site-ului LG. Astfel, aflam culorile in care vor fi disponibile handseturile si specificatiile lor.

LG Bliss va fi disponibil prin Bell din data de 7 august, acesta fiind un telefon ultra slim, dotat cu display touchscreen de 3 inchi si o interfata de noua generatie. Terminalul suporta navigare pe web si servicii de social networking, iar printre dotarile sale se numara si o camera de 2 megapixeli cu suport pentru inregistrare video.

LG Keybo2 va fi lansat de catre operatorul TELUS la aceeasi data de 7 august, iar el este un handset pentru fanaticii mesajelor text. Si acesta este un telefon slim, dar unul care vine cu o tastatura compacta QWERTY, cu butoante bine spatiate, un display intern de 2.6 inchi, o camera de 3 megapixeli cu suport pentru captura video si un player audio la bord.

Telefonul mai include si un display extern cu diagonala de 1.56 inchi si va sosi pe piata in variante roz si de culoare neagra.

via mobilesyrup

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×