HTC U îşi face din nou apariţia online, de această dată pe culoarea mov/vişiniu

1.992 ori
<b>HTC U îşi face din nou apariţia online, de această dată pe culoarea mov/vişiniu</b>De ceva vreme se vorbește și despre existența unui așa numit HTC U, terminal care ar putea să vină în locul lui HTC 11 pe piață în perioada următoare. Astăzi avem ocazia să vedem o primă randare cu iz oficial destinată acestui viitor produs, unul care la

Nu ştim cine preia coroniţa maestrului de leakuri după apariţia lui Galaxy S8, dar bătălia e dură între HTC U şi Xiaomi Mi 6.Primul are parte de o nouă scăpare în acest weekend, apărând pe o nuanţă de mov/vişiniu, pe care o vedeţi mai jos.

HTC U

Sursa este deja faimosul site Slashleaks, iar HTC U era cunoscut până acum o săptămână drept HTC Ocean. E vorba despre acel telefon concept din toamna anului trecut, care se prezenta fără butoane fizice şi apelând doar la o muchie cu suport touch şi cu senzori incluşi. Aceştia interpretează strângerea telefonului şi atingerea muchiilor drept comenzi şi acţiuni.

HTC U a mai avut parte de scăpări în ultima săptămână, inclusiv în benchmark-ul AnTuTu, unde a apărut cu Android 7.1.1 la bord. HTC U ar putea fi înlocuitorul aşa numitului HTC 11 în acest an, adică noul flagship al companiei taiwaneze. Va sosi cu procesor Snapdragon 835, 4 GB RAM şi 64 GB stocare, plus o cameră frontală de 16 MP şi camera principală de 12 MP preluată de pe HTC U Ultra.

Diagonala sa este de 5.5 inch şi remarcăm în noua imagine lipsa unui scanner de amprente şi a butonului Home. Fie primim un scanner de amprente integrat în ecran şi poate vedem un mecanism biometric de genul pe bază de ultrasunete. În altă ordine de idei HTC pur şi simplu nu vrea să renunţe la "bărbia" pe care îşi imprimă logo-ul, subiect de dispută cu fanii timp de mulţi ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×