HTC U 11 primește randări detaliate la miez de noapte; iată cum se prezintă pe partea de design noul flagship taiwanez!

3.101 ori
<b>HTC U 11 primește randări detaliate la miez de noapte; iată cum se prezintă pe partea de design noul flagship taiwanez!</b>Miezul nopții ne aduce un leak de mare interes și anume primele randări detaliate pentru smartphone-ul HTC U 11, terminal ce îl așteptăm a fi lansat oficial pe data de 16 mai în cadrul unui eveniment ce va avea loc în New York, Londra și totodată Taipei.

La ceas de noapte iată că sosesc primele randări detaliate pentru nimeni altul decât HTC U 11, terminal ce urmează a fi prezentat oficial pe data de 16 mai în cadrul unui eveniment desfășurat simultan în New York, Londra și Taipei. Știam deja că design-ul noului handset va fi similar celui adoptat de către U Ultra și U Play, dar acum avem ocazia să privim flagship-ul cu procesor Snapdragon 835 din toate unghiurile.

HTC U 11

Aceste randări au fost realizate de către @OnLeaks în parteneriat cu cei de la 91mobiles.com și vedem aici un smartphone foarte arătos ce păstrează acea carcasă glossy pe care am întâlnit-o și pe modelele mai sus menționate. Datorită tehnologiei Sense Edge prin care vom putea realiza gesturi touch pe rama telefonului, se pare că dimensiunile vor fi ceva mai generoase decât în cazul unui terminal tipic de 5.5 inch.

Ni se dezvăluie că telefonul va măsura 8 mm în grosime în partea de jos, respectiv 9.2 mm în partea de sus. Lungimea va fi de 154 mm, iar lățimea de 76 mm. Cu toate că panoul frontal aduce margini laterale foarte înguste în jurul ecranului, cele de sus și jos rămân în continuare de-a dreptul 'masive' pentru standardele actuale, asta în ciuda faptului că toți s-au plâns de acest lucru pe modelele HTC.

Scăparea de astăzi ne mai indică faptul că telefonul va opta pentru un display QHD de 5.5 inch cu tehnologie Super LCD, pentru un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și pentru variante cu 4 și 6 GB memorie RAM. La interior vom primi o unitate de 3000 mAh, o cameră frontală de 16 megapixeli, iar pe spate un senzor de 12 megapixeli Ultra Pixel 3 cu deschidere f/1.7 și bliț dual.

HTC U 11 va aduce și tehnologia BoomSound, suport USonic și Hi-Res Audio Playback și certificare IP57. Aveți mai sus o întreagă galerie cu randările de astăzi, cât și un clip video la 360 grade în care puteți admira telefonul!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×