Moto X (2017) are parte de noi scăpări, de această dată în randări şi într-un clip video

1.231 ori
<b>Moto X (2017) are parte de noi scăpări, de această dată în randări şi într-un clip video</b>Cei de la Motorola pregătesc pentru prima parte a anului viitor și lansarea smartphone-ului Moto X (2017), terminal care astăzi se afișează în randări, dar și într-un clip oficial. În stilul modelelor din seria Moto Z și acesta se pare că va adopta o

În vreme ce Moto Z de abia a ajuns în România, gama Moto X se pregăteşte de un nou model deja, scăpările legate de Moto X (2017) având loc chiar de luna trecută. Am văzut recent şi fotografii reale cu acel terminal, iar azi vedem şi randări şi un clip video, pe filieră @OnLeaks.

Moto X 2017

Imaginile au fost create pe baza unor fişiere CAD apărute via @OnLeaks, care a pus mâna pe schițele handsetului. Numele Moto X (2017) nu e bătut în cutie încă, iar ca design noul terminal aminteşte de un soi de Moto Z mai gros. Se pare că direcţia de design a acelui model va fi aplicată şi în alte serii de către Lenovo şi Motorola în urmatorul an.

Evident nu avem şi pini în spate aici, acesta nefiind un handset modular. Ce e bizar că e acest Moto X optează pentru jack audio  şi port microUSB, ambele funcţii la care Moto Z renunţase. Scannerul de amprente pătrăţos văzut pe Moto G4 Plus şi Moto Z e înlocuit cu unul ceva mai familiar, cu formă ovală şi primim şi slot microSD, în vreme ce panoul frontal e mai degrabă unul standard, decât 2.5D.

Terminalul măsoară 8.4 mm în grosime, ajungând şi la 9.5 mm din cauza protuberanței camerei. Moto X (2017) pare destul de gros încât să găzduiască o baterie generoasă şi va avea o diagonală de 5.2 inch. Sincer nu sunt impresionat de lookul zonei frontale, el amintindu-mi de cel al lui Galaxy J5 (2016) cumva. Să vedem dacă dotările vor fi mulţumitoare totuşi.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×