Nubia Z17 Mini va sosi și pe piața europeană la un preț cuprins între 249 și 299 euro

1.003 ori
<b>Nubia Z17 Mini va sosi și pe piața europeană la un preț cuprins între 249 și 299 euro</b>Printre smartphone-urile pe care Nubia le va aduce pe plan european în perioada următoare se numără și modelul Nubia Z11 Mini - telefon recent lansat în China cu doar câteva zile în urmă. Acest handset se remarcă datorită camerei sale foto duale și a

Lansat oficial cu doar câteva zile în urmă, se pare că smartphone-ul Nubia Z17 Mini se pregătește de un debut și pe alte piețe precum Europa, India, dar și în alte locații din jurul lumii - asta începând din luna mai. Noul telefon debutează în China săptămâna viitoare pe data de 12 aprilie la un preț de aproximativ 230 euro, sumă care la noi pe plan local ar putea ajunge la 249 sau chiar 299 euro.

ZTE Nubia Z17 Mini

Nubia Z17 Mini este un telefon arătos ce pune accentul pe camera sa duală de pe spate ce este compusă din doi senzori Sony IMX258 de 13 megapixeli. Exact ca pe Huawei P9 și P10, avem de-a face cu un setup format dintr-un senzor color și unul alb-negru - modalitate prin care fotografiile noastre vor fi mult mai luminoase decât în mod normal.

Putem desigur realiza fotografii alb-negru și modifica punctul de focus în fotografii. Pentru selfie-uri primim o cameră de 16 megapixeli în schimb, iar lista de dotări a telefonului mai include următoarele: display FHD 5.2 inch, procesor Snapdragon 652/653, 4 sau 6 GB RAM, baterie de 2950 mAh și 64 GB de stocare flash. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×