HTC U11 ar fi vândut la debut mai multe unităţi decât HTC 10 şi One M9 în anii trecuţi

1.643 ori
<b>HTC U11 ar fi vândut la debut mai multe unităţi decât HTC 10 şi One M9 în anii trecuţi</b>Din partea unui oficial al companiei taiwaneze HTC aflăm astăzi faptul că cifrele inițiale indică vânzarea mai multor unități la debut pentru HTC U11 decât s-a întâmplat în aceeași perioadă în cazul modelelor HTC 10 și HTC One M9.

HTC U11 ar fi pornit la drum cu rezultate pozitive se pare, vânzând mai multe unităţi decât HTC 10 şi HTC One M9 în anii trecuţi. Ce e drept, hype-ul pentru acest terminal pornise încă din octombrie anul trecut, când el apărea în scăpări sub numele de HTC Ocean.

Flagship-ul e disponibil de la finalul lunii mai, dar în această scurtă perioadă de timp a vândut mai multe unităţi decât predecesorii săi în acelaşi interval. Informaţia vine de la un oficial HTC, Chang Chia-Lin, preşedinte al secţiunii HTC de smartphone-uri şi terminale conectate. Din păcate nu avem un număr oficial de unităţi vândute până acum şi nu ne aşteptăm la cifre uriaşe, mai ales că HTC nu mai este în top 10 al producătorilor smartphone.

Chang a declarat şi că HTC încearcă să reducă numărul de smartphone-uri lansate anual la 3-4, pentru a face faţă trendurilor şi condiţiilor pieţei. Între timp HTC U11 rămâne modelul de bază pentru companie, remarcându-se prin camera premiată de DxOMark, prin muchiile sale care pot fi strânse pentru a activa aplicaţii şi funcţii şi prin dotările high end.

Îl găsiţi pe piaţa autohtonă de la 3200 lei

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×