Xiaomi ar fi vândut 23 de milioane de smartphone-uri la nivel global în ultimele 3 luni

1.507 ori
<b>Xiaomi ar fi vândut 23 de milioane de smartphone-uri la nivel global în ultimele 3 luni</b>Potrivit unor date sosite astăzi din China aflăm că Xiaomi ar fi vândut 23 milioane de smartphone-uri la nivel global în ultimele 3 luni, adică în trimestrul 2 al acestui an. În perioada următoare ne așteptăm ca firma asiatică să aducă pe piață noi

Chiar dacă Xiaomi nu se mai află în perioada de graţie de acum câţiva ani, când pentru o scurtă perioadă a intrat în top 3 al producătorilor smartphone, compania rămâne o forţă, vânzând zeci de milioane de telefoane pe trimestru. Azi aflăm că firma a vândut 23 de milioane de telefoane în trimestrul 2 al acestui an, spre exemplu.

Xiaomi a avut un an 2016 dificil, cu vânzări sub aşteptări şi rămânând în afara topului 5 al producătorilor smartphone. Trimestrul 2 din acest an ar fi cea mai de succes perioadă a companiei din ultima vreme, iar CEO-ul Lei Jun afirmă că Xiaomi a vândut cu 70% mai multe telefoane decât în perioada anterioară. Meritele merg spre zona de cercetare şi dezvoltare, conform aceluiaşi oficial.

India pare să fie bastionul chinezilor, compania având o creştere explozivă de 328% la capitolul vânzări în această ţară. Redmi Note 4 a fost un hit incontestabil acolo, fiind cel mai bine vândut smartphone din această ţară. Pentru 2017 Xiaomi ţinteşte spre venituri de 14.7 miliarde până la finalul anului, iar pentru 2018 ţinta este de 100 de milioane de telefoane livrate.

Ca să vă faceţi o idee despre cum stăm de fapt, Oppo a livrat 78.4 milioane de telefoane numai în China anul trecut, iar Vivo 69.2 milioane.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×