LG G6 vândut în 20.000 unități la debutul comercial din Coreea de Sud

Autor:  | Publicat în:  LG 1.551 ori
<b>LG G6 vândut în 20.000 unități la debutul comercial din Coreea de Sud</b>Din câte aflăm astăzi se pare că în prima zi de la debutul comercial pe piața din Coreea de Sud, cei de la LG Electronics au vândut 20.000 unități LG G6 - flagship ce se remarcă prin generosul său display de 5.7 inch ce a fost inclus pe un corp cu

Anterior am primit ceva vești cu privire la numărul de precomenzi înregistrate de către LG Electronics în țara de baștină pentru noul flagship numit G6 și prezentat la MWC 2017. Astăzi aflăm că produsul a fost lansat comercial în Coreea de Sud și faptul că prima zi a însemnat pentru LG un număr de 20.000 de terminale vândute, cifră ce nu sună deloc rău pentru început. 

LG G6

Punem la socoteală și faptul că sud-coreenii au oferit ceva cadouri la achiziția telefonului, utilizatorii având posibilitatea de a alege un headset LG, o tastatură, sau chiar o cafetieră. Deși LG G6 pornește cu un dezavantaj în fața rivalului Samsung Galaxy S8 atunci când vine vorba despre procesorul oferit la interior, acesta se remarcă printr-un preț ceva mai acceptabil pentru prima strigare.

Handset-ul a ajuns și la noi pe plan local la precomandă pentru suma de 3.199 lei (via QuickMobile) și sunt mari șanse ca la operatori să nu treacă de pragul de 3000 lei. Arătosul display de 5.7 inch se găsește aici alături de un procesor SD821, 4 GB memorie RAM și de o cameră duală ce va face deliciul pasionaților de fotografii landscape.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×