Samsung Galaxy A7 (2018) primeşte actualizarea la Android Pie şi One UI; Confirmarea vine din Rusia

2.817 ori
<b>Samsung Galaxy A7 (2018) primeşte actualizarea la Android Pie şi One UI; Confirmarea vine din Rusia</b>Samsung Galaxy A7 (2018) tocmai a primit actualizarea la Android Pie şi One UI, iar vestea vine la doar câteva ore după ce şi Galaxy A9 (2018) primise acelaşi tratament. Aflaţi ce e nou şi în ce regiune a venit softul în rândurile

Samsung Galaxy A7 (2018) tocmai a primit actualizarea la Android Pie şi One UI, iar vestea vine la doar câteva ore după ce şi Galaxy A9 (2018) primise acelaşi tratament. Aflaţi ce e nou şi în ce regiune a venit softul în rândurile următoare.

Chiar în articolul despre actualizarea lui Galaxy A9 (2018) mă întrebasem cum de a primit şi el actualizarea şi A7 (2018) nu. Acum vine confirmarea din Rusia pentru acest telefon cu 3 camere în spate. Softul care a venit pe device poartă numele de cod "A750FNPUU1BSC4" şi aduce la pachet şi security patch-ul pe luna februarie 2019.

Galaxy A7 2018

De remarcat că în ultima săptămână Samsung a adus Android Pie şi One UI şi pe Galaxy A8 şi Galaxy A8+ (2018), tot cu prioritate pentru Rusia. La nivel oficial aflasem în ultimele săptămâni ca toate aceste midrangere ar fi trebuit să primească actualizarea în luna aprilie, deci Samsung se mişcă mai rapid decât ne aşteptam. Probabil că în aprilie are loc lansarea globală, după o lansare de test în Rusia.

Vă reamintesc că Galaxy A7 (2018) a debutat în octombrie 2018, cu Android 8.0 la bord şi 3 camere în spate: cea principală de 24 MP, una ultra wide  de 8 MP şi una pentru Bokeh, de 5 MP. Telefonul a ajuns să coste în jur de 1100 de lei acum. One UI a primit analiza noastră aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×