HTC U11 primește de astăzi Android Oreo; ajunge momentan pe variantele unlocked din SUA

722 ori
<b>HTC U11 primește de astăzi Android Oreo; ajunge momentan pe variantele unlocked din SUA</b>De astăzi smartphone-ul HTC U11 primește actualizarea la Android Oreo pe piața din SUA, release ce ne aduce noutăți precum modul Picture in Picture, Autofill, meniu de setări rapide redesenat și multe altele. Pe listă se mai află

Iată că taiwanezii de la HTC se țin de promisiunea făcută la sfârșitul verii și aduc chiar de astăzi actualizarea la Android 8.0 Oreo pentru smartphone-ul HTC U11. Vestea a fost confirmată chiar de către Mo Versi (Vicepreședinte al departamentului Product Management HTC) prin intermediul unei postări de pe Twitter pe care o puteți vedea mai jos!

HTC U11

Aici este menționat că pachetul software este livrat în aceste momente pe piața din SUA către terminalele unlocked, urmând ca în perioada următoare să vedem update-ul disponibil în mai multe regiuni din jurul lumii. Printre noutățile incluse aici se numără selecția smart a textului, funcția auto-fill, modul Picture in picture, dar și design-ul actualizat pentru meniul de setări rapide.

După cum știți și din cadrul recenziei noastre, HTC U11 a fost apreciat pentru design-ul arătos, display-ul bun și performanța excelentă, dar și pentru camera ce oferă fotografii foarte bune. Ca elemente extra avem și tehnologia Edge Sense prin care lansăm diferite aplicații prin strângerea telefonului. Dacă vreți să știți la ce prețuri se mai vinde telefonul acum, aveți aici sumele actualizate! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×